WIE IS WIE?

Dick Zuilhof – gitaar

D

Dick speelde in zijn jeugd in Sassenheim vanaf zijn 12e jaar in tal van bandjes. Op de middelbare school begon dat met het coveren van The Shadows en The Eagles, om vervolgens via The band en Little Feat groot fan te worden van Steely Dan. Later kwam daar in zijn huidige woonplaats Den Haag Jazz en geïmproviseerde muziek bij. Zijn spel laat zich lastig in een hokje plaatsen. Mede door zijn veelzijdigheid voelt hij zich zowel thuis in de alternatieve country muziek van Smutfish, als in de Jazz& Soul van Tom Dick & Harry. Als er iets is wat hem karakteriseert is het de hang naar improvisatie en originaliteit.

Rob Sprinkhuizen – drums

R

Na het spelen van punk, blues, latin, funk, soul en jive in verschillende bands besloot Rob om jazz te gaan studeren aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Als een professionele jazzdrummer speelde hij in het eigenzinnige jazztrio Sprinkhuizen Fennis & Didderen. Daarnaast speelde hij mee in diverse theatervoorstellingen (o.a Sjaak Bral, Guus Westdorp en Micheline van Hautem). Zijn stijl kan gedefinieerd worden als swingend, inventief, verhalend en met een vleugje humor.

Mick Paauwe – Basgitaar

M

Bracht haar jeugd door in tropische landen als Curacao en Brazilië, weer terug in Nederland studeerde ze Latijns Amerikaanse muziek, hoofdvak bas, aan het Rotterdams conservatorium, waar ze in 1999 afstudeerde. Hier specialiseerde zij zich als latin bassiste op de ‘Baby-Bass’ (een electrische contrabas die veel in de salsa muziek gebruikt wordt) maar ontwikkelde zich ook op de basgitaar en in de pop- en de jazzmuziek. Momenteel is zij werkzaam als bandleider/manager eigen bands, Bongomatik, Son Bon Bon en Bye-Ya! the latin jazz quintet. Verder is zij actief als bassist in diverse bands (Cubop City bigband, CRAM, Kim Hoorweg theaterband), als maker/muzikant/componist in muziektheater voorstellingen en als docent, bandcoach en het geven van workshops.